| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 634.22 |
| COBISS: |
5500793
|
| ISSN: | 0308-8146 |
| Matična publikacija: | Food chemistry |
| Št. ogledov: | 1400 |
| Št. prenosov: | 282 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 830-836 |
| Zvezek: | ǂVol. ǂ111 |
| Čas izdaje: | 2008 |
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2008.04.057 |
| ID: | 1032249 |