lecture at Technical Workshop Precision Oenology in a Changing Global Context, Ljubljana, 29. 5. 2018

Povzetek

Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming

Ključne besede

Wine style;grape maturity;berry shrivelling;berry sugar loading;fresh mass;sequential harvest;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 3.16 - Vabljeno predavanje na konferenci brez natisa
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 5227003 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2493
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
ID: 10960600
Priporočena dela:
, lecture at Technical Workshop Precision Oenology in a Changing Global Context, Ljubljana, 29. 5. 2018
, how to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators
, lecture at University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna, 10 May, 2017
, study case, Sauvignon Blanc wine