impact on cell wall total tannins and polysaccharides
C. Cholet (Avtor), Cristèle Delsart (Avtor), Mélina Petrel (Avtor), Etienne Gontier (Avtor), Nabil Grimi (Avtor), Annie L'Hyvernay (Avtor), Rémy Ghidossi (Avtor), Eugène Vorobiev (Avtor), Martine Mietton-Peuchot (Avtor), Laurence Gény (Avtor)

Povzetek

Structural and biochemical changes induced by pulsed electric field treatments on Cabernet Sauvignon grape berry skins

Ključne besede

mikroskopija;polisaharidi;Vitis vinifera;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 3697659 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 4145
Št. prenosov: 137
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 2925-2934
Letnik: ǂVol. ǂ62
Zvezek: ǂno. ǂ13
Čas izdaje: 2014
DOI: 10.1021/jf404804d
ID: 8706877