Cristèle Delsart (Avtor), Rémy Ghidossi (Avtor), Christian Poupot (Avtor), C. Cholet (Avtor), Nabil Grimi (Avtor), Eugène Vorobiev (Avtor), V. Milisic (Avtor), Martine Mietton-Peuchot (Avtor)

Povzetek

Enhanced extraction of phenolic compounds from Merlot grapes by pulsed electric field treatment

Ključne besede

polifenoli;vino;ekstrakcija;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 3698171 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0002-9254
Št. ogledov: 4345
Št. prenosov: 17
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 205-211
Letnik: ǂVol. ǂ63
Zvezek: ǂno. ǂ2
Čas izdaje: 2012
DOI: 10.5344/ajev.2012.11088
ID: 8706879