Povzetek

Extraction of phenolic compounds from green walnut fruits in different solvents

Ključne besede

walnuts;fruits;ethanol;aromatic compounds;tannins;catechin;organic acids;alcohols;galic acid;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 634.1
COBISS: 6022521 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1000
Št. prenosov: 340
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Ekstrakcija fenolnih snovi iz zelenih plodov oreha z različnimi topili
Sekundarne ključne besede: oreh;metanol;juglon;galna kislina;katehin;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 11-15
Letnik: ǂLet. ǂ93
Zvezek: ǂŠt. ǂ1
Čas izdaje: 2009
ID: 1732596