Cristèle Delsart (Avtor), C. Cholet (Avtor), Rémy Ghidossi (Avtor), Nabil Grimi (Avtor), Etienne Gontier (Avtor), Laurence Gény (Avtor), Eugène Vorobiev (Avtor), Martine Mietton-Peuchot (Avtor)

Povzetek

Effects of pulsed electric fields on Cabernet Sauvignon grape berries and on the characteristics of wines

Ključne besede

grozdje;polifenoli;ekstrakcija;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 3697915 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1935-5130
Št. ogledov: 3861
Št. prenosov: 136
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 424-436
Letnik: ǂVol. ǂ7
Zvezek: ǂno. ǂ2
Čas izdaje: 2014
DOI: 10.1007/s11947-012-1039-7
ID: 8706878