Cristèle Delsart (Avtor), C. Cholet (Avtor), Rémy Ghidossi (Avtor), Christian Poupot (Avtor), Nabil Grimi (Avtor), Eugène Vorobiev (Avtor), V. Milisic (Avtor), Martine Mietton-Peuchot (Avtor)

Povzetek

Effect of pulsed electric field on grape polyphenols extraction

Ključne besede

pulsed electric field;red wine;extraction;polyphenols;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 3695611 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 4513
Št. prenosov: 27
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: 2 str.
ID: 8706873