Cristèle Delsart (Avtor), Rémy Ghidossi (Avtor), Christian Poupot (Avtor), C. Cholet (Avtor), Nabil Grimi (Avtor), Eugène Vorobiev (Avtor), V. Milisic (Avtor), Martine Mietton-Peuchot (Avtor)

Povzetek

Amélioration de l´extraction des composés phénoliques du Merlot par champ électrique pulsé

Ključne besede

polyphenols;pulsed electric fields;wine;extraction;distribution;

Podatki

Leto izida:
Tipologija: 1.04 - Strokovni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 3696379 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1826-1590
Št. ogledov: 4619
Št. prenosov: 31
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 205-211
Letnik: ǂVol. ǂ63
Zvezek: ǂno. ǂ2
Čas izdaje: 2012
ID: 8706876