Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Mezgec] |
UDK: | 635.54:631.526.3:631.559:581.192(043.2) |
COBISS: | 8363385 |
Št. ogledov: | 477 |
Št. prenosov: | 143 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of variety and length of growing season on yield and content of selected antioxidants in forced chicory (Cichorium intybus L.) |
Sekundarne ključne besede: | chicory;forced chicory;Cichorium intybus;antioxidants;yield;cultivars;growing season;antioxidative potential;phenols;C vitamin;vegetable growing; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
Strani: | VIII, 39 f. |
ID: | 11591665 |