| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Mezgec] |
| UDK: | 635.54:631.526.3:631.559:581.192(043.2) |
| COBISS: |
8363385
|
| Št. ogledov: | 477 |
| Št. prenosov: | 143 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of variety and length of growing season on yield and content of selected antioxidants in forced chicory (Cichorium intybus L.) |
| Sekundarne ključne besede: | chicory;forced chicory;Cichorium intybus;antioxidants;yield;cultivars;growing season;antioxidative potential;phenols;C vitamin;vegetable growing; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
| Strani: | VIII, 39 f. |
| ID: | 11591665 |