Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [L. Sinkovič] |
UDK: | 635.54:631.5:641.1:543.61 |
COBISS: | 4487288 |
Št. ogledov: | 989 |
Št. prenosov: | 314 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of variety and agrotechnical conditions on phenolic composition, fatty acid content and antioxidative potential of chicon (Cichorium intybus L.) |
Sekundarne ključne besede: | chicory;Cichorium intybus L.;chicory forcing;hydroponics;fertilization;organic fertilizers;synthetic fertilizers;chemical composition;phenolic composition;antioxidative potential;minerals;fatty acids;hydroxycinnamic acids;cichoric acid;chlorogenic acid;HPLC;X-ray;DPPH;FC reagent; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | X, 84 f. |
ID: | 8902856 |