Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Jevšenak] |
UDK: | 633.791:581.135.5(043.2) |
COBISS: | 8374905 |
Št. ogledov: | 450 |
Št. prenosov: | 145 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Difference in composition of resins and essential oils in hop cones (Humulus lupulus L.) from hop cones forming until physiological ripeness |
Sekundarne ključne besede: | hops;cones;physiological ripeness;essential oil;resins;chemical composition;moisture;alpha acids;beta acids;xanthohumol;technological ripeness;gas chromatography;high pressure liquid chromatography; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
Strani: | X, 54 f. |
ID: | 11596285 |