| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [P. Jevšenak] | 
| UDK: | 633.791:581.135.5(043.2) | 
| COBISS: | 8374905   | 
| Št. ogledov: | 450 | 
| Št. prenosov: | 145 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Difference in composition of resins and essential oils in hop cones (Humulus lupulus L.) from hop cones forming until physiological ripeness | 
| Sekundarne ključne besede: | hops;cones;physiological ripeness;essential oil;resins;chemical composition;moisture;alpha acids;beta acids;xanthohumol;technological ripeness;gas chromatography;high pressure liquid chromatography; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo | 
| Strani: | X, 54 f. | 
| ID: | 11596285 |