diplomsko delo
Peter Jevšenak (Avtor), Iztok Jože Košir (Mentor), Dominik Vodnik (Komentor)

Povzetek

Spremembe sestave smol in eteričnega olja v storžkih hmelja (Humulus lupulus L.) od formiranja storžkov do fiziološke zrelosti

Ključne besede

hmelj;storžki;fiziološka zrelost;eterično olje;smole;kemična sestava;vlaga;alfa kisline;beta kisline;ksantohumol;tehnološka zrelost;plinska kromatografija;visokotlačna tekočinska kromatografija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Jevšenak]
UDK: 633.791:581.135.5(043.2)
COBISS: 8374905 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 450
Št. prenosov: 145
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Difference in composition of resins and essential oils in hop cones (Humulus lupulus L.) from hop cones forming until physiological ripeness
Sekundarne ključne besede: hops;cones;physiological ripeness;essential oil;resins;chemical composition;moisture;alpha acids;beta acids;xanthohumol;technological ripeness;gas chromatography;high pressure liquid chromatography;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: X, 54 f.
ID: 11596285