| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [P. Tomašič] |
| UDK: | 634.713:631.526.32:664.8.03:543.61(043.2) |
| COBISS: |
7989369
|
| Št. ogledov: | 406 |
| Št. prenosov: | 103 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of different types of freezing on content of primary and secondary metabolites in blackberry samples (Rubus fruticosus L.) |
| Sekundarne ključne besede: | fruit growing;blackberries;Rubus fruticosus;freezing;methods;chemical composition;primary metabolites;secondary metabolites;sugars;organic acids;phenols; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
| Strani: | X, 32 f. |
| ID: | 11596312 |