diplomsko delo
Petra Tomašič (Avtor), Robert Veberič (Mentor)

Povzetek

Vpliv različnih načinov zamrzovanja vzorcev na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v robidah (Rubus fruticosus L.)

Ključne besede

sadjarstvo;robide;Rubus fruticosus;sorte;zamrzovanje;metode;kemična sestava;primarni metaboliti;sekundarni metaboliti;sladkorji;organske kisline;fenolne spojine;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Tomašič]
UDK: 634.713:631.526.32:664.8.03:543.61(043.2)
COBISS: 7989369 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 406
Št. prenosov: 103
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of different types of freezing on content of primary and secondary metabolites in blackberry samples (Rubus fruticosus L.)
Sekundarne ključne besede: fruit growing;blackberries;Rubus fruticosus;freezing;methods;chemical composition;primary metabolites;secondary metabolites;sugars;organic acids;phenols;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: X, 32 f.
ID: 11596312