| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [P. Tomašič] | 
| UDK: | 634.713:631.526.32:664.8.03:543.61(043.2) | 
| COBISS: | 7989369   | 
| Št. ogledov: | 406 | 
| Št. prenosov: | 103 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of different types of freezing on content of primary and secondary metabolites in blackberry samples (Rubus fruticosus L.) | 
| Sekundarne ključne besede: | fruit growing;blackberries;Rubus fruticosus;freezing;methods;chemical composition;primary metabolites;secondary metabolites;sugars;organic acids;phenols; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo | 
| Strani: | X, 32 f. | 
| ID: | 11596312 |