Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Tomašič] |
UDK: | 634.713:631.526.32:664.8.03:543.61(043.2) |
COBISS: | 7989369 |
Št. ogledov: | 406 |
Št. prenosov: | 103 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of different types of freezing on content of primary and secondary metabolites in blackberry samples (Rubus fruticosus L.) |
Sekundarne ključne besede: | fruit growing;blackberries;Rubus fruticosus;freezing;methods;chemical composition;primary metabolites;secondary metabolites;sugars;organic acids;phenols; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
Strani: | X, 32 f. |
ID: | 11596312 |