| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2020 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije |
| UDK: | 543 |
| COBISS: |
19555331
|
| ISSN: | 0308-8146 |
| Matična publikacija: | Food chemistry |
| Št. ogledov: | 1423 |
| Št. prenosov: | 212 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2020-06-14 |
|---|---|
| Komentar vira: | Art no. 127334; |
| Strani: | str. 1-6 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ330 |
| Zvezek: | ǂArt no. ǂ127334 |
| Čas izdaje: | 2020 |
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2020.127334 |
| ID: | 11841687 |