Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2020 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije |
UDK: | 543 |
COBISS: |
19555331
![]() |
ISSN: | 0308-8146 |
Matična publikacija: | Food chemistry |
Št. ogledov: | 1423 |
Št. prenosov: | 212 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2020-06-14 |
---|---|
Komentar vira: | Art no. 127334; |
Strani: | str. 1-6 |
Letnik: | ǂVol. ǂ330 |
Zvezek: | ǂArt no. ǂ127334 |
Čas izdaje: | 2020 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2020.127334 |
ID: | 11841687 |