diplomsko delo, univerzitetni študij
Tina Lukan Jezerčić (Avtor), Nina Gunde-Cimerman (Recenzent), Peter Raspor (Mentor), Neža Čadež (Komentor)

Povzetek

Klasične in sodobne metode določanja števila kvasovk vrst Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis v realnih vzorcih

Ključne besede

kvasovke;vinske kvasovke;Saccharomyces cerevisiae;Dekkera bruxellensis;določanje števila kvasovk;štetje kvasovk;mošt;vino;klasične metode;molekularne tehnike;PCR v realnem času;izolacija DNK kvasovk;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Lukan]
UDK: 579.24/.26.083+577.2.083:582.282.23:579.67
COBISS: 4060280 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 332
Št. prenosov: 70
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Traditional and recent techniques foe enumeration of yeasts species Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis in real samples
Sekundarne ključne besede: yeasts;wine yeasts;Saccharomyces cerevisiae;Dekkera bruxellensis;yeasts enumeration;yeast counting;musts;wines;traditional methods;molecular techniques;real-time PCR;yeast DNA isolation;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije
Strani: XII, 54 f., [3] f. pril.
ID: 11990190