Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju |
Založnik: | [J. Kosel] |
UDK: | 604.4:582.282.23:579.26:663.252.4(043.3)=163.6 |
COBISS: | 817783 |
Št. ogledov: | 974 |
Št. prenosov: | 294 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of mixed fermentations of yeasts Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis on the biosynthesis of aromatic compounds |
Sekundarne ključne besede: | yeasts;wine yeasts;Saccharomyces cerevisiae;Dekkera bruxellensis;alcoholic fermentation of wine;microbial interactions;aromatic compounds;biosynthesis;volatile phenols;hidroxycinnamic acids;DNA microarrays;membrane bioreactor;real time PCR; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | XIII, 117, [15] f. |
ID: | 8904532 |