diplomsko delo, univerzitetni študij
Maruša Kersnik (Avtor), Lea Pogačnik (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor)

Povzetek

Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling

Ključne besede

mošt;vino;Renski rizling;vinske kvasovke;alkoholna fermentacija;temperatura fermentacije;izolat avtohtonih kvasovk;Saccharomyces cerevisiae;fizikalnokemijske lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Kersnik]
UDK: 663.221:663.252.3/.4:543.2/.9
COBISS: 4684152 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 253
Št. prenosov: 40
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
Sekundarne ključne besede: must;wine;Rhine Riesling;wine yeasts;alcoholic fermentation;fermentation temperature;autochthonous yeast isolate;Saccharomyces cerevisiae;physico-chemical properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 48 f., [1] f. pril.
ID: 12016956