diplomsko delo, univerzitetni študij
Jasmina Jeglič (Avtor), Neža Čadež (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor), Petra Terpinc (Komentor)

Povzetek

Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij

Ključne besede

sauvignon;mošt;mlado vino;starterske kulture;vinske kvasovke;Saccharomyces cerevisiae;alkoholna fermentacija;mlečnokislinske bakterije;jabolčno-mlečnokislinska fermentacija;fizikalnokemijske lastnosti;kemijska sestava;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Jeglič]
UDK: 663.221:663.252/.253:582.282.23
COBISS: 4690552 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 446
Št. prenosov: 65
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria
Sekundarne ključne besede: Sauvignon;musts;young wines;starter cultures;wine yeasts;Saccharomyces cerevisiae;alcoholic fermentation;lactic acid bacteria;malolactic fermentation;physicochemical properties;chemical composition;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XV, 70 f., [8] f. pril.
ID: 12016947