Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Jeglič] |
UDK: | 663.221:663.252/.253:582.282.23 |
COBISS: | 4690552 |
Št. ogledov: | 446 |
Št. prenosov: | 65 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria |
Sekundarne ključne besede: | Sauvignon;musts;young wines;starter cultures;wine yeasts;Saccharomyces cerevisiae;alcoholic fermentation;lactic acid bacteria;malolactic fermentation;physicochemical properties;chemical composition;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XV, 70 f., [8] f. pril. |
ID: | 12016947 |