| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Jeglič] |
| UDK: | 663.221:663.252/.253:582.282.23 |
| COBISS: |
4690552
|
| Št. ogledov: | 446 |
| Št. prenosov: | 65 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria |
| Sekundarne ključne besede: | Sauvignon;musts;young wines;starter cultures;wine yeasts;Saccharomyces cerevisiae;alcoholic fermentation;lactic acid bacteria;malolactic fermentation;physicochemical properties;chemical composition;sensory properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XV, 70 f., [8] f. pril. |
| ID: | 12016947 |