Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [H. Drolc] |
UDK: | 663.252/.253:582.282.3:577.1:543.92 |
COBISS: | 4434552 |
Št. ogledov: | 368 |
Št. prenosov: | 77 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffect of nutrition and oak chips on the fermentation characteristics of wine yeasts and antioxidative properties of young wines |
Sekundarne ključne besede: | sauvignon;musts;young wines;starter cultures;wine yeasts;alcoholic fermentation;nutritions;oak chips;physicochemical properties;sensory properties;total phenolic compounds;antioxidant potential;yeasts nutrients; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 68 f., [5] f. pril. |
ID: | 12014806 |