magistrsko delo
Helena Drolc (Avtor), Tatjana Košmerl (Recenzent), Helena Abramovič (Mentor), Tjaša Jug (Komentor)

Povzetek

Vpliv hranil in hrastovih trsk na fermentacijske lastnosti kvasovk in na antioksidativne značilnosti mladih vin

Ključne besede

sauvignon;mošt;mlado vino;starterske kulture;vinske kvasovke;alkoholna fermentacija;hrastove trske;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;skupni fenoli;antioksidativni potencial;hranila za kvasovke;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [H. Drolc]
UDK: 663.252/.253:582.282.3:577.1:543.92
COBISS: 4434552 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 368
Št. prenosov: 77
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂeffect of nutrition and oak chips on the fermentation characteristics of wine yeasts and antioxidative properties of young wines
Sekundarne ključne besede: sauvignon;musts;young wines;starter cultures;wine yeasts;alcoholic fermentation;nutritions;oak chips;physicochemical properties;sensory properties;total phenolic compounds;antioxidant potential;yeasts nutrients;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 68 f., [5] f. pril.
ID: 12014806