diplomsko delo, univerzitetni študij
Davor Kristančič (Avtor), Polona Jamnik (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Vpliv dodatka hranil za kvasovke na izboljšanje parametrov kakovosti vin sorte rebula

Ključne besede

rebula;mošt;vinske kvasovke;starterske kulture;hranila za kvasovke;alkoholna fermentacija;vino;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [D. Kristančič]
UDK: 663.221:582.282.23:663.252.4:543.92
COBISS: 4685944 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 255
Št. prenosov: 63
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of yeast nutrients on improvement of Rebula wine quality parameters
Sekundarne ključne besede: Rebula;musts;wine yeasts;starter cultures;yeasts nutrients;alcoholic fermentation;wines;physicochemical properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 51 f., [3] f. pril.
ID: 12016951