Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Kristančič] |
UDK: | 663.221:582.282.23:663.252.4:543.92 |
COBISS: | 4685944 |
Št. ogledov: | 255 |
Št. prenosov: | 63 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of yeast nutrients on improvement of Rebula wine quality parameters |
Sekundarne ključne besede: | Rebula;musts;wine yeasts;starter cultures;yeasts nutrients;alcoholic fermentation;wines;physicochemical properties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 51 f., [3] f. pril. |
ID: | 12016951 |