diplomsko delo, univerzitetni študij
Božo Čeh (Avtor), Polona Jamnik (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk

Ključne besede

šipon;mošt;vinske kvasovke;Saccharomyces;ne-Saccharomyces;alkoholna fermentacija;vino;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [B. Čeh]
UDK: 663.221:582.282.23:663.252.4:543.92
COBISS: 4691320 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 255
Št. prenosov: 56
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Sekundarne ključne besede: Šipon;musts;wine yeasts;Saccharomyces;non-Saccharomyces;alcoholic fermentation;wines;physico-chemical properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 60 f., [1] f. pril.
ID: 12016944