| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [B. Čeh] | 
| UDK: | 663.221:582.282.23:663.252.4:543.92 | 
| COBISS: | 4691320   | 
| Št. ogledov: | 255 | 
| Št. prenosov: | 56 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts | 
| Sekundarne ključne besede: | Šipon;musts;wine yeasts;Saccharomyces;non-Saccharomyces;alcoholic fermentation;wines;physico-chemical properties;sensory properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 60 f., [1] f. pril. | 
| ID: | 12016944 |