| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Frangež] |
| UDK: | 579.24:579.6.083:577.2.083 |
| COBISS: |
3835512
|
| Št. ogledov: | 279 |
| Št. prenosov: | 55 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Impact of sample type, enrichment and detection method on efficiency of thermotolerant Campylobacter detection |
| Sekundarne ključne besede: | pathogens;Campylobacter;microbiological methods;culturing methods;enrichment media;molecular methods;real time PCR;limit of detection;environmental water;chicken meat;marinated meat; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije |
| Strani: | XIII, 61 f. |
| ID: | 11994841 |