diplomsko delo, univerzitetni študij

Povzetek

Vpliv vrste vzorcev, obogatitve in metode odkrivanja na učinkovitost detekcije termotolerantnih bakterij rodu Campylobacter

Ključne besede

patogeni mikroorganizmi;Campylobacter;mikrobiološke metode;klasične gojitvene metode;obogatitvena gojišča;molekularne metode;PCR v realnem času;meja detekcije;površinske vode;piščančje meso;mesni pripravki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Frangež]
UDK: 579.24:579.6.083:577.2.083
COBISS: 3835512 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 279
Št. prenosov: 55
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of sample type, enrichment and detection method on efficiency of thermotolerant Campylobacter detection
Sekundarne ključne besede: pathogens;Campylobacter;microbiological methods;culturing methods;enrichment media;molecular methods;real time PCR;limit of detection;environmental water;chicken meat;marinated meat;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije
Strani: XIII, 61 f.
ID: 11994841