diplomsko delo, univerzitetni študij
Špela Levičnik Hoefferle (Avtor), Jana Žel (Recenzent), Peter Raspor (Mentor)

Povzetek

Osamitev DNA iz sojinega lecitina

Ključne besede

gensko spremenjeni organizmi;GSO;gensko spremenjena živila;gensko spremenjena soja;detekcija GSO;zakonodaja GSO;sojin leticin;DNA;osamitev DNA;kromatografija;HPLC;monoliti;CIM;CTAB;PCR;PCR v realnem času;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [Š. Höfferle]
UDK: 543.54+577.21:633.853.52:614.31
COBISS: 3308664 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 396
Št. prenosov: 90
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Isolation of DNA from soybean lecithin
Sekundarne ključne besede: genetically modified organisms;GMO;genetically modified foods;genetically modified soybean;GMO detection;GMO legislation;soybean lecithin;DNA;isolation of DNA;cromatography;HPLC;monoliths;CIM;CTAB;PCR;real-time PCR;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije
Strani: XI, 88 f.
ID: 11999769
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu