Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2007 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [Š. Höfferle] |
UDK: | 543.54+577.21:633.853.52:614.31 |
COBISS: | 3308664 |
Št. ogledov: | 396 |
Št. prenosov: | 90 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Isolation of DNA from soybean lecithin |
Sekundarne ključne besede: | genetically modified organisms;GMO;genetically modified foods;genetically modified soybean;GMO detection;GMO legislation;soybean lecithin;DNA;isolation of DNA;cromatography;HPLC;monoliths;CIM;CTAB;PCR;real-time PCR; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije |
Strani: | XI, 88 f. |
ID: | 11999769 |