| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2007 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [Š. Höfferle] |
| UDK: | 543.54+577.21:633.853.52:614.31 |
| COBISS: |
3308664
|
| Št. ogledov: | 396 |
| Št. prenosov: | 90 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Isolation of DNA from soybean lecithin |
| Sekundarne ključne besede: | genetically modified organisms;GMO;genetically modified foods;genetically modified soybean;GMO detection;GMO legislation;soybean lecithin;DNA;isolation of DNA;cromatography;HPLC;monoliths;CIM;CTAB;PCR;real-time PCR; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Enota medoddelčnega študija mikrobiologije |
| Strani: | XI, 88 f. |
| ID: | 11999769 |