| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Rečnik] |
| UDK: | 664.3.094.3097.8:577.115:544.3 |
| COBISS: |
4551544
|
| Št. ogledov: | 279 |
| Št. prenosov: | 59 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of acids and bases on the oxidation course of model lipid systems |
| Sekundarne ključne besede: | vegetable oils;model lipid system;lipid oxidation;peroxide value;antioxidants; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XII, 66 f., [5] f. pril. |
| ID: | 12012628 |