| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Rečnik] | 
| UDK: | 664.3.094.3097.8:577.115:544.3 | 
| COBISS: | 4551544   | 
| Št. ogledov: | 279 | 
| Št. prenosov: | 59 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of acids and bases on the oxidation course of model lipid systems | 
| Sekundarne ključne besede: | vegetable oils;model lipid system;lipid oxidation;peroxide value;antioxidants; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XII, 66 f., [5] f. pril. | 
| ID: | 12012628 |