| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [L. Strojnik] |
| UDK: | 579.67:663.2:582.28:615.9 |
| COBISS: |
4435064
|
| Št. ogledov: | 391 |
| Št. prenosov: | 95 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Diversity of moulds population on red grapes and in musts |
| Sekundarne ključne besede: | food microbiology;grape;must;wine;grapewine varieties;wine-growing districts;moulds;mould diversity;mould isolation;mould identification;Penicillium;Aspergillus;mycotoxin;aflatoxin B1;ochratoxin A; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 64 f. |
| ID: | 12012633 |