Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [L. Strojnik] |
UDK: | 579.67:663.2:582.28:615.9 |
COBISS: | 4435064 |
Št. ogledov: | 391 |
Št. prenosov: | 95 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Diversity of moulds population on red grapes and in musts |
Sekundarne ključne besede: | food microbiology;grape;must;wine;grapewine varieties;wine-growing districts;moulds;mould diversity;mould isolation;mould identification;Penicillium;Aspergillus;mycotoxin;aflatoxin B1;ochratoxin A; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 64 f. |
ID: | 12012633 |