Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [B. Grobin] |
UDK: | 663.094.3.097.8:577.1:543.637 |
COBISS: | 4647288 |
Št. ogledov: | 371 |
Št. prenosov: | 85 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Standardization of the assays for the evaluation of antioxidant potential |
Sekundarne ključne besede: | foods;tea;coffee;beer;apple juice;dietary supplements;antioxidants;analytical methods;ABTS;DPPH;Folin-Ciocalteu; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 58 f., [6] f. pril. |
ID: | 12014788 |