magistrsko delo
Blaž Grobin (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Blaž Cigić (Mentor), Helena Abramovič (Komentor)

Povzetek

Standardizacija testov za določitev antioksidacijskega potenciala

Ključne besede

živila;čaj;kava;pivo;jabolčni sok;prehransko dopolnilo;antioksidanti;analizne metode;ABTS;DPPH;Folin-Ciocalteu;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [B. Grobin]
UDK: 663.094.3.097.8:577.1:543.637
COBISS: 4647288 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 371
Št. prenosov: 85
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Standardization of the assays for the evaluation of antioxidant potential
Sekundarne ključne besede: foods;tea;coffee;beer;apple juice;dietary supplements;antioxidants;analytical methods;ABTS;DPPH;Folin-Ciocalteu;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 58 f., [6] f. pril.
ID: 12014788