| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [B. Grobin] |
| UDK: | 663.094.3.097.8:577.1:543.637 |
| COBISS: |
4647288
|
| Št. ogledov: | 371 |
| Št. prenosov: | 85 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Standardization of the assays for the evaluation of antioxidant potential |
| Sekundarne ključne besede: | foods;tea;coffee;beer;apple juice;dietary supplements;antioxidants;analytical methods;ABTS;DPPH;Folin-Ciocalteu; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XII, 58 f., [6] f. pril. |
| ID: | 12014788 |