magistrsko delo
Saša Jeršin (Avtor), Tomaž Požrl (Recenzent), Blaž Cigić (Mentor), Igor Pravst (Komentor)

Povzetek

Izolacija in karakterizacija beta-glukanov iz ječmenove moke

Ključne besede

ječmen;ječmenova moka;[beta]-glukani;izolacija [beta]-glukanov;karakterizacija [beta]-glukanov;funkcionalna živila;aditivi;pijače;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Jeršin]
UDK: 547.458:664.786:641.1:663.022
COBISS: 4434808 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 369
Št. prenosov: 74
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Isolation and characterisation of barley flour beta-glucans
Sekundarne ključne besede: barley;barley flour;[beta]-glucan;isolation of [beta]-glucans;characterisation of [beta]-glucans;functional foods;additives;beverages;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 81 f., [2] f. pril.
ID: 12014805
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, od odpadka do dragocene surovine za živila in prehranska dopolnila