| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [S. Jeršin] |
| UDK: | 547.458:664.786:641.1:663.022 |
| COBISS: |
4434808
|
| Št. ogledov: | 369 |
| Št. prenosov: | 74 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Isolation and characterisation of barley flour beta-glucans |
| Sekundarne ključne besede: | barley;barley flour;[beta]-glucan;isolation of [beta]-glucans;characterisation of [beta]-glucans;functional foods;additives;beverages; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 81 f., [2] f. pril. |
| ID: | 12014805 |