Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [S. Jeršin] |
UDK: | 547.458:664.786:641.1:663.022 |
COBISS: | 4434808 |
Št. ogledov: | 369 |
Št. prenosov: | 74 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Isolation and characterisation of barley flour beta-glucans |
Sekundarne ključne besede: | barley;barley flour;[beta]-glucan;isolation of [beta]-glucans;characterisation of [beta]-glucans;functional foods;additives;beverages; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 81 f., [2] f. pril. |
ID: | 12014805 |