| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [G. Vulić] | 
| UDK: | 641.56(497.4):392.8:543.61:543.92 | 
| COBISS: | 4613240   | 
| Št. ogledov: | 318 | 
| Št. prenosov: | 63 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Evaluation of gastronomic quality of Slovenian regional dishes | 
| Sekundarne ključne besede: | regional dishes;traditional dishes;Slovenia;chemical composition;nutritional values;sensory properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. | 
| Strani: | XII, 76 f., [36] f. pril. | 
| ID: | 12014824 |