Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [G. Vulić] |
UDK: | 641.56(497.4):392.8:543.61:543.92 |
COBISS: | 4613240 |
Št. ogledov: | 318 |
Št. prenosov: | 63 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Evaluation of gastronomic quality of Slovenian regional dishes |
Sekundarne ključne besede: | regional dishes;traditional dishes;Slovenia;chemical composition;nutritional values;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. |
Strani: | XII, 76 f., [36] f. pril. |
ID: | 12014824 |