magistrsko delo (področje živilstva)
Gordana Vulić (Avtor), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Vrednotenje gastronomske kakovosti slovenskih regionalnih jedi

Ključne besede

regionalne jedi;tradicionalne jedi;Slovenija;kemijska sestava;hranilna vrednost;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [G. Vulić]
UDK: 641.56(497.4):392.8:543.61:543.92
COBISS: 4613240 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 318
Št. prenosov: 63
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Evaluation of gastronomic quality of Slovenian regional dishes
Sekundarne ključne besede: regional dishes;traditional dishes;Slovenia;chemical composition;nutritional values;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak.
Strani: XII, 76 f., [36] f. pril.
ID: 12014824