Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Berčič] |
UDK: | 637.52:579.67:543.61:543.9 |
COBISS: | 3233912 |
Št. ogledov: | 310 |
Št. prenosov: | 55 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Sensory and nutritional properties of dry fermented sausages with the addition of probiotics and prebiotics |
Sekundarne ključne besede: | meat products;dry-cured products;dry fermented sausages;starters;probiotics;prebiotics;low fat products;sensory properties;nutritional properties;survival Lactobacillus paracasei subsp. paracasei; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 67 f. |
ID: | 12014876 |