magistrsko delo
Tatjana Berčič (Avtor), Božidar Žlender (Mentor), Irena Rogelj (Komentor)

Povzetek

Senzorični in prehranski parametri kakovosti sušene klobase z dodatkom probiotika in prebiotika

Ključne besede

mesni izdelki;sušene mesnine;sušene klobase;starterske kulture;probiotiki;prebiotiki;zmanjšana vsebnost maščob;senzorične lastnosti;prehranska vrednost;preživelost Lactobacillus paracasei subsp. paracasei;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Berčič]
UDK: 637.52:579.67:543.61:543.9
COBISS: 3233912 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 310
Št. prenosov: 55
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Sensory and nutritional properties of dry fermented sausages with the addition of probiotics and prebiotics
Sekundarne ključne besede: meat products;dry-cured products;dry fermented sausages;starters;probiotics;prebiotics;low fat products;sensory properties;nutritional properties;survival Lactobacillus paracasei subsp. paracasei;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 67 f.
ID: 12014876