doktorska disertacija s področja živilstva
Erika Bešter (Avtor), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Oksidacijska stabilnost ekstra deviških oljčnih olj Slovenske Istre

Ključne besede

olje;rastlinsko olje;ekstra deviško oljčno olje;cv."Istrska belica";cv. "Leccino";sončnično olje;skladiščenje;segrevanje;oksidacija;antioksidanti;antioksidacijska učinkovitost;oksidacijska stabilnost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo]
UDK: 664.33:634.63:543.61
COBISS: 3390840 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 422
Št. prenosov: 95
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Oxidative stability of extra virgin olive oils from Slovenian Istra
Sekundarne ključne besede: oils;vegetable oils;extra virgine olive oil;cv. Istrska belica;cv. Leccino;sunflower oil;storing;hetaing;oxidation;antioxidants;antioxidant activity;oxidative stability;
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XV, 132 f.
ID: 12016925