Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2007 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 664.33:634.63:543.61 |
COBISS: | 3390840 |
Št. ogledov: | 422 |
Št. prenosov: | 95 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Oxidative stability of extra virgin olive oils from Slovenian Istra |
Sekundarne ključne besede: | oils;vegetable oils;extra virgine olive oil;cv. Istrska belica;cv. Leccino;sunflower oil;storing;hetaing;oxidation;antioxidants;antioxidant activity;oxidative stability; |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XV, 132 f. |
ID: | 12016925 |