| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2007 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 664.33:634.63:543.61 |
| COBISS: |
3390840
|
| Št. ogledov: | 422 |
| Št. prenosov: | 95 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Oxidative stability of extra virgin olive oils from Slovenian Istra |
| Sekundarne ključne besede: | oils;vegetable oils;extra virgine olive oil;cv. Istrska belica;cv. Leccino;sunflower oil;storing;hetaing;oxidation;antioxidants;antioxidant activity;oxidative stability; |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XV, 132 f. |
| ID: | 12016925 |