| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Okorn] |
| UDK: | 663.2:641.1:366-05 |
| COBISS: |
4690808
|
| Št. ogledov: | 461 |
| Št. prenosov: | 82 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Labeling of food, wine, and nutritional value and allergens in wine |
| Sekundarne ključne besede: | food;food labelling;food declaration;consumers;wine;nutrition value;energy value;allergens in wine;geographical indication; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XII, 80 f., [3] f. pril. |
| ID: | 12016946 |