diplomsko delo, univerzitetni študij
Andrej Okorn (Avtor), Mojca Korošec (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Označevanje živil, vina ter hranilne vrednosti in alergenov v vinu

Ključne besede

živila;označevanje živil;deklaracije na živilih;potrošniki;vino;hranilna vrednost;energijska vrednost;alergeni v vinu;geografska označba;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Okorn]
UDK: 663.2:641.1:366-05
COBISS: 4690808 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 461
Št. prenosov: 82
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Labeling of food, wine, and nutritional value and allergens in wine
Sekundarne ključne besede: food;food labelling;food declaration;consumers;wine;nutrition value;energy value;allergens in wine;geographical indication;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 80 f., [3] f. pril.
ID: 12016946