diplomsko delo, univerzitetni študij
Sabina Dremelj (Avtor), Domen Leštan (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor), Mojca Korošec (Komentor)

Povzetek

Vpliv kuhanja na vsebnost težkih kovin v krompirju, korenju in rdeči pesi z onesnaženega območja Mestne občine Celje

Ključne besede

kontaminacija vrtnin;krompir;korenje;rdeča pesa;tla;kontaminacija tal;Celje;Slovenija;mikroelementi;molbiden;svinec;cink;kobalt;arzen;kadmij;krom;vrtnine;toplotna obdelava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Dremelj]
UDK: 502.175:504.5:546.47/.49:546.815:631.453
COBISS: 4685432 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 349
Št. prenosov: 55
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of cooking on the heavy metal content in the potatoes, carrots and beetroot from contaminated area - municipality of Celje
Sekundarne ključne besede: contamination vegetables;potato;carrot;beetroot;soils;soil contamination;Celje;Slovenia;microelements;molybdenum;lead;zinc;cobalt;arsenic;cadmium;chromium;vegetables;thermal processing;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 62 f., [3] f. pril.
ID: 12016955