| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [S. Dremelj] |
| UDK: | 502.175:504.5:546.47/.49:546.815:631.453 |
| COBISS: |
4685432
|
| Št. ogledov: | 349 |
| Št. prenosov: | 55 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of cooking on the heavy metal content in the potatoes, carrots and beetroot from contaminated area - municipality of Celje |
| Sekundarne ključne besede: | contamination vegetables;potato;carrot;beetroot;soils;soil contamination;Celje;Slovenia;microelements;molybdenum;lead;zinc;cobalt;arsenic;cadmium;chromium;vegetables;thermal processing; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 62 f., [3] f. pril. |
| ID: | 12016955 |