| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [S. Dremelj] | 
| UDK: | 502.175:504.5:546.47/.49:546.815:631.453 | 
| COBISS: | 4685432   | 
| Št. ogledov: | 349 | 
| Št. prenosov: | 55 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of cooking on the heavy metal content in the potatoes, carrots and beetroot from contaminated area - municipality of Celje | 
| Sekundarne ključne besede: | contamination vegetables;potato;carrot;beetroot;soils;soil contamination;Celje;Slovenia;microelements;molybdenum;lead;zinc;cobalt;arsenic;cadmium;chromium;vegetables;thermal processing; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 62 f., [3] f. pril. | 
| ID: | 12016955 |