diplomsko delo, univerzitetni študij

Povzetek

Vpeljava sistema HACCP v sirarski obrat dnevne predelave 600 litrov mleka

Ključne besede

postavitev HACCP sistema;vodenje HACCP sistema;mleko;mlečni izdelki;sir;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Hlebanja]
UDK: 637.334.2/.3:658.56:614.31
COBISS: 4680824 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 329
Št. prenosov: 91
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: HACCP system introduction in the cheese production facility daily processing 600 litres of milk
Sekundarne ključne besede: introduction of the HACCP system;management of the HACCP system;milk;dairy products;cheese;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 75 f., [3] f. pril.
ID: 12016965
Priporočena dela:
, diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
, diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
, ni podatka o podnaslovu