Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [K. Hlebanja] |
UDK: | 637.334.2/.3:658.56:614.31 |
COBISS: | 4680824 |
Št. ogledov: | 329 |
Št. prenosov: | 91 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | HACCP system introduction in the cheese production facility daily processing 600 litres of milk |
Sekundarne ključne besede: | introduction of the HACCP system;management of the HACCP system;milk;dairy products;cheese; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 75 f., [3] f. pril. |
ID: | 12016965 |