| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [K. Hlebanja] |
| UDK: | 637.334.2/.3:658.56:614.31 |
| COBISS: |
4680824
|
| Št. ogledov: | 329 |
| Št. prenosov: | 91 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | HACCP system introduction in the cheese production facility daily processing 600 litres of milk |
| Sekundarne ključne besede: | introduction of the HACCP system;management of the HACCP system;milk;dairy products;cheese; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 75 f., [3] f. pril. |
| ID: | 12016965 |