Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [I. Štrucelj] |
UDK: | 637.52:543.635.3 |
COBISS: | 4677752 |
Št. ogledov: | 389 |
Št. prenosov: | 65 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Fatty acid composition of Vipavski pršut |
Sekundarne ključne besede: | meat products;dry-cured ham;Vipava ham;fatt;fatty acid composition;fatty acids;saturated fatty acids;monounsaturated fatty acids;polyunsaturated fatty acids;gas-liquid chromatography; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 39 f. |
ID: | 12016968 |