diplomsko delo, univerzitetni študij
Iztok Štrucelj (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Tomaž Polak (Mentor)

Povzetek

Maščobnokislinska sestava lipidov Vipavskega pršuta

Ključne besede

mesni izdelki;pršut;Vipavski pršut;maščobe;maščobnokislinska sestava;maščobne kisline;nasičene maščobne kisline;enkrat nenasičene maščobne kisline;večkrat nenasičene maščobne kisline;plinska kromatografija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Štrucelj]
UDK: 637.52:543.635.3
COBISS: 4677752 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 389
Št. prenosov: 65
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fatty acid composition of Vipavski pršut
Sekundarne ključne besede: meat products;dry-cured ham;Vipava ham;fatt;fatty acid composition;fatty acids;saturated fatty acids;monounsaturated fatty acids;polyunsaturated fatty acids;gas-liquid chromatography;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 39 f.
ID: 12016968