| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [I. Štrucelj] |
| UDK: | 637.52:543.635.3 |
| COBISS: |
4677752
|
| Št. ogledov: | 389 |
| Št. prenosov: | 65 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fatty acid composition of Vipavski pršut |
| Sekundarne ključne besede: | meat products;dry-cured ham;Vipava ham;fatt;fatty acid composition;fatty acids;saturated fatty acids;monounsaturated fatty acids;polyunsaturated fatty acids;gas-liquid chromatography; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | IX, 39 f. |
| ID: | 12016968 |