diplomsko delo, univerzitetni študij
Tine Horvat (Avtor), Tatjana Košmerl (Recenzent), Nataša Šegatin (Mentor)

Povzetek

Električne lastnosti nekaterih vrst slovenskega medu

Ključne besede

slovenski med;električna prevodnost;dielektrične lastnosti;HPLC;refraktometrija;dielektrična konstanta;faktor dielektričnih izgub;mineralne snovi;glukoza;fruktoza;akacijev med;cvetlični med;gozdni med;kostanjev med;lipov med;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Horvat]
UDK: 638.162:543.2/.9:537.226
COBISS: 4675704 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 299
Št. prenosov: 74
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Electrical properties of certain types of Slovenian honeys
Sekundarne ključne besede: slovenian honey;electrical conductivity;electrical permittivity;dielectric properties;HPLC;refractometry;dielectric constant;dielectric loss factor;minerals;glucose;fructose;acacia honey;flower honey;forest honey;chestnut honey;linden honey;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 63 f., [4] f. pril.
ID: 12018985