| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [U. Kočevar] |
| UDK: | 638.165:543.5 |
| COBISS: |
4685688
|
| Št. ogledov: | 295 |
| Št. prenosov: | 82 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of temperature and time of heating on selected physicochemical properties of honey |
| Sekundarne ključne besede: | honey;acacia honey;multifloral honey;chestnut honey;forest honey;physicochemical properties;temperature;time of heating;diastase activity;HMF content;total phenolic content;antioxidant activity;honey colour;correlations; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 64 f., [4] f. pril. |
| ID: | 12016954 |