Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Pavlinjek] |
UDK: | 634.55:547.56:543.635 |
COBISS: | 4099960 |
Št. ogledov: | 229 |
Št. prenosov: | 61 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Content of total phenolic compounds, fatty acids and antioxidant activity of almonds in samples with different origin |
Sekundarne ključne besede: | almonds;Prunus dulcis;plant extracts;physicochemical properties;phenolics;fatty acids;antioxidants;antioxidative activity;geographical origin; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 50 f. |
ID: | 12021355 |