diplomsko delo, univerzitetni študij
Monika Pavlinjek (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Nataša Poklar Ulrih (Mentor), Mihaela Skrt (Komentor)

Povzetek

Vsebnost skupnih fenolnih spojin, maščobnih kislin in antioksidativna učinkovitost v vzorcih mandlja z različnim geografskim poreklom

Ključne besede

mandelj;Prunus dulcis;rastlinski ekstrakti;fizikalnokemijske lastnosti;fenolne spojine;maščobne kisline;antioksidanti;antioksidativna učinkovitost;geografsko poreklo;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Pavlinjek]
UDK: 634.55:547.56:543.635
COBISS: 4099960 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 229
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Content of total phenolic compounds, fatty acids and antioxidant activity of almonds in samples with different origin
Sekundarne ključne besede: almonds;Prunus dulcis;plant extracts;physicochemical properties;phenolics;fatty acids;antioxidants;antioxidative activity;geographical origin;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 50 f.
ID: 12021355